DeltaDoors garagedeuren innovatief en vernieuwend ook in 2021
menu terug naar home Design en ontwerp Technologie Services en Sites Domeinen Adverteren, google adsense Stuur een e-mail naar Berg-Media English pages
| mail | | english |
Berg-Media's original-cards.com
Berg-Media's Worldtrading.net
Berg-Media's Lovelanes.net
     
Berg-Media de gratis publieke service sites

Original-cards.com gratis en authentiek, ons vlaggeschip

Al meer dan 12 jaar een begrip en still going strong. Er zijn al meer dan 15 miljoen e-cards verzonden op original-cards.com en dat in alle landen van de wereld. Met een gemiddeld aantal unieke bezoekers van 10.000 per dag, met pieken van 60.000 per dag. De doelgroep ligt tussen de 15 en 45 jaar, er zijn interessante advertentiemogelijkheden.

Worldtrading.net de business site, met online en up to date zakelijke informatie

Gratis zakelijke informatie, online valuta omrekening, real time aandelen, luchtvaart informatie, u vindt het op worldtrading.net. De site heeft een bereik van 300 tot 1000 unieke bezoekers per dag. De kosten worden volledig gedragen door de online advertenties. Aan een nederlandse versie wordt gewerkt. Worldtrading.net wordt elke uur bijgewerkt met up to date data van bijvoorbeeld het IMF en de Europese bank.

Lovelanes.net the new kid on the block

Nog steeds in ontwikkeling, maar nu al succesvol. Lovelanes.net is gericht op vrouwelijke bezoekers van 30 - 55 jaar. Online horoscoop, liefdeskaarten, gedichten en geavanceerd dating systeem. LoveLanes.net is liefde en emotie. Tijdens de opbouw zien we al een bereik van meer dan 1000 bezoekers per dag. De site zal medio 2012 ook in het Nederlands worden omgezet.