DeltaDoors garagedeuren innovatief en vernieuwend ook in 2021
menu terug naar home Design en ontwerp Technologie Services en Sites Domeinen Adverteren, google adsense Stuur een e-mail naar Berg-Media English pages
| mail | | english |
Berg-Media  2021 technologie

Berg-Media technologie, alles onder één dak

Van dynamische webapplicaties tot intelligente software oplossingen
Bij Berg-Media vindt u alle disciplines onder een dak, bijvoorbeeld het bouwen van een uitgebreide webshop, het ontwikkelen van een offerte systeem, het bouwen van intelligente flash applicaties, maar ook het maken van koppelingen met uw backoffice. We hebben alle kennis en ervaring om van uw site een dynamische infomercial te maken. We denken graag met de opdrachtgever mee om de website succesvol te maken, Berg-Media richt zich op de grotere sites.

Zoekmachine optimalisatie
Berg-Media S.E.O. diensten: Search Engine Optimization. Het optimaliseren van uw bestaande site om een betere positie te verwerven in de Google zoekresultaten. We hebben meer dan 10 jaar ervaring met het aanpassen c.q. bouwen van de juiste sitestructuur. Berg-Media heeft applicaties ontwikkeld om sites grondig te scannen en te lezen zoals bijvoorbeeld Google uw site ziet. Vraag ons vrijblijvend om een quickscan of advies. Een website, hoe mooi en uitgebreid dan ook, is nutteloos zonder bezoekers en resultaat.